بررسی شدت دستگاههای لایت کیور در مطبهای خصوصی شهر تهران در سال 1376
Authors
Abstract:
میزان موفقیت ترمیمهایی که توسط رزینهای نوری انجام می شوند با شدت اشعه خروجی از دستگاه لایت کیور در ارتباط مستقیم می باشد. هدف از این تحقیق بررسی شدت اشعه دستگاه لایت کیور در مطبهای خصوصی شهر تهران در سال 76 بوده است که به این منظور شدت اشعه در 302 دستگاه لایت کیور توسط دو دستگاه رادیومتر (Demetron Radiometer) بر حسب واحد mW/cm2 اندازه گیری شد سپس نتایج در سه گروه تقسیم بندی شدند: (A 300 mW/cm2 و بالاتر که شدت اشعه مطلوب می باشد. (B mW/cm2 299-200 که نیاز به زمان نور دادن طولانی تری دارد. (C کمتر از mW/cm2 200 که حتی با طولانی کردن زمان نوردهی مشکل موجود قابل جبران نمی باشد. دامنه تغییرات شدت اشعه در این تحقیق بین حداکثر mW/cm2 700 و حداقل mW/cm2 5 و میانگین شدت اشعه 252.0±105.4 mw/cm2 می باشد. 33.4 درصد از دستگاههای لایت کیور در گروه A و 43.7 درصد در گروه B و 22.9 درصد در گروه C قرار گرفتند. بدین معنی که شدت اشعه 66.6 درصد از دستگاهها پایین تر از حد مطلوب بوده است و تنها 45.4 درصد از افرادی که دستگاه آنها در گروه B قرار گرفته بود بیان داشتند که مدت زمان نور دادن را افزایش می دهند. نتایج حاکی از آن بود که با افزایش سن دستگاه میزان شدت اشعه کاهش پیدا کرده است (p<0.001). سرفایبراپتیک در اکثر دستگاههای لایت کیور دارای آلودگی متوسط می باشد و با افزایش میزان آلودگی، شدت اشعه کاهش می یابد (p<0.005). بنابراین بطور کلی شدت اشعه دستگاه لایت کیور در بسیاری از مطبهای دندانپزشکی پایین تر از حد مطلوب می باشد لذا کنترل کیفیت اهمیت بیشتری دارد.
similar resources
بررسی شدت تابش دستگاههای لایت کیور در مطبهای دندانپزشکی خصوصی شهر شیراز در سال 82
چکیده ندارد.
15 صفحه اولبررسی کارائی دستگاه های لایت کیور در مطب های دندانپزشکی خصوصی شهر تهران در سال ۱۳۸۴
زمینه و هدف: کاربرد کامپوزیت ها و مواد ترمیمی با نور سخت شونده در دندانپزشکی رواج زیادی یافته است. موفقیت ترمیم های انجام شده تا حدود زیادی بستگی به کارائی مناسب دستگاه های لایت کیور شامل شدت اشعه خروجی و طول موج دستگاه دارد. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی کارایی دستگاه های لایت کیور در مطب های دندانپزشکی خصوصی شهر تهران در سال 1384 انجام شد.
full textبررسی شدت اشعه دستگاههای لایت کیور دندانپزشکان شهر قزوین در سال 1381
هدف از این تحقیق بررسی شدت اشعه دستگاههای لایت کیور مورد استفاده دندانپزشکان شهر قزوین در سال 1381 بوده است. به این منظور شدت اشعه 62دستگاه لایت کیور توسط یک دستگاه رادیومترنو demetron radiometer محصول apoza,taiwan ، قبل و بعد از تمیز کردن سر هدایت کننده نور اندازه گیری شد و نتایج بدست آمده طبقه بندی شدند.
15 صفحه اولبررسی کارایی دستگاه های لایت کیور در مطب های خصوصی و مراکز درمانی شهر تبریز در سال 1380
سابقه و هدف: شدت نور خروجی دستگاه لایت کیور، میزان پلیمریزاسیون ودر نتیجه خواص مواد لایت کیور را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد. اکثر دستگاه ها فاقد شدتسنج هستند و اغلب دندانپزشکان نیز دستگاه را بدون بررسی کیفیت آن بکار میبرند. هدف از این تحقیق، بررسی شدت نور خروجی دستگاه های لایت کیور و عوامل موثر بر آن، در مطب های خصوصی و مراکز درمانی شهر تبریز بوده است.مواد و روشها: مطالعه حاضر از نوع توصیفی...
full textبررسی شدت تابش دستگاههای لایت گیور در مطب های دندانپزشکی خصوصی شیراز در سال 1382
چکیده ندارد.
15 صفحه اولارزیابی اثر بخشی دستگاههای لایت کیور در مطبهای دندانپزشکی شهر کرج در سال 1395
زمینه و هدف: کاربرد کامپوزیتها و مواد ترمیمی با نور سخت شونده در دندانپزشکی رواج زیادی یافته است. موفقیت ترمیم های انجام شده تا حدود زیادی بستگی به کارائی مناسب دستگاه های لایت کیور شامل شدت اشعه خروجی و طول موج دستگاه دارد. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی اثر بخشی دستگاههای لایت کیور متداول در مطبهای دندانپزشکی شهر کرج در سال 1395 انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی - تحلیلی،120 دستگاه لا...
full textMy Resources
Journal title
volume 19 issue None
pages 9- 15
publication date 2001-06
By following a journal you will be notified via email when a new issue of this journal is published.
No Keywords
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023